Српски    English    Deutsch    Русский


Кључна вредност Центра „ЗА БЕБЕ“ јесте да је сваки људски живот светиња.

Услуге саветовалишта у ситуацији кризне трудноће су бесплатне уз поштовање принципа тајности и поверења. 

Молимо вас да свој долазак обавезно најавите.

Саветовалиште 
Пожаревачка 29, Врачар
Београд, Србија

064 266 9242

Кампања Хвала мама! Хвала тата! поводом 1.јуна - Глобалног дана родитеља

1. Јун 2017.У четвртак, 1.јуна 2017. године поводом Глобалног дана родитеља одржана је кампања под називом: „Хвала мама!“ „Хвала тата!“. Циљ ове кампање јесте промовисање и вредновање родитељства, изражавање захвалности родитељима за њихову несебичну посвећеност деци и бригу о њима, као и подсећање на фундаментално право родитеља да брину о образовању и васпитању своје деце.
У кампањи је учествовало неколико удружења грађана: „Центар ЗА БЕБЕ“, Удружење „Опстанак“, „Центар за заштиту породице“, „Помоћ породици“ и удружење „Ко нам трује децу?“.
Током кампање деци је подељено 500 балона, као и симболични поклони, а родитељи су могли да се информишу о активностима и предавањима удружења која организују скуп.
Међународни дан родитеља установљен је 2012. године Резолуцијом Генералне скупштине УН. Резолуцијом се у први план ставља одрастање детета у породичном окружењу у којем се негују љубав и разумевање неопходно за целокупан и хармоничан развој личности детета.


ВИЗИЈАКључна вредност Центра „ЗА БЕБЕ“ јесте да је сваки људски живот светиња. Основна сврха нашег удружења јесте подизање свести о вредности сваког људског живота у његовој најрањивијој фази, наиме пре рођења.

МИСИЈАMисија удружења Центар „ЗА БЕБЕ“ јесте информисање, саветовање и едукација у вези са репродуктивним здрављем и фертилитетом, трудноћом, пренаталним развојем, непланираном и нежељеном трудноћом, последицама абортуса ..

ЦИЉЕВИ  • Очување фертилног и репродуктивног потенцијала становништа
  • Превенција репродуктивног здравља
  • Смањење броја намерних прекида трудноће код адолесценткиња